De Belasting Winkel Tiel

De Belasting Winkel Tiel

De Belasting Winkel Tiel


Particulieren

  

De Belastingwinkel Tiel is er  niet alleen voor de ondernemer maar ook particulieren zijn bij ons welkom. In de praktijk merken wij dat bij veel kantoren de particulieren niet altijd de aandacht krijgen die zij verdienen. De particulier is bij ons een klant die dezelfde aandacht krijgt als ieder andere klant

 


Toeslagen

  De Belastingwinkel Tiel verzorgt niet alleen uw aangifte inkomstenbelasting en voorlopige teruggaaf, maar ook de aanvfraag van de diverse toeslagen.

 


Ondernemers

  

De Belastingwinkel Tiel verricht alle werkzaamheden die behoren tot de dagelijkse praktijk van een administratiekantoor en belastingadvieskantoor.Het verschil met andere kantoren is dat wij met pakketprijzen werken.Hierdoor betaald u maandelijks een vast bedrag . En weet u vooraf waar u aan toe bent.In de pakketprijs zit inbegrepen: administratie, btw, jaarstukken, belastingaangiftes en adviezen.

De Belastingwinkel Tiel verricht alle werkzaamheden die behoren tot de dagelijkse praktijk van een administratiekantoor en belastingadvieskantoor. Het verschil met andere kantoren is dat wij met pakketprijzen werken.Hierdoor betaald u maandelijks een vast bedrag . En weet u vooraf waar u aan toe bent. In de pakketprijs zit inbegrepen: administratie, btw, jaarstukken, belastingaangiftes en adviezen.
 


De Belasting Winkel Tiel en BV's

De Belasting Winkel Tiel is er ook voor de kleinere BV

Daarbijvalt te denken aan:

Activa met maximale grote van 4,4 miljoen
Netto omzet kleiner dan 8,8 miljoen
En minder dan 50 medewerkers

Waarom zult u zich afvragen.

Ons kantoor staat bekend om haar klantgerichte aanpak.
Er is 1 keer per maand overleg met uw persoonlijke accountmanager
U kunt ons ten alle tijden bereiken indien u vragen heeft.
 
Ons kantoor heeft een ander prijsniveau.
Veelal zijn BV's bij ons tot 50% minder kwijt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en zie hoeveel het u scheelt.

     

 

 

 


Gratis Controle Boekhouding

De Belastingwinkel Tiel heeft een unieke gratis service voor nieuwe potentiele klanten.  Uit ervaring  weten wij dat  de relatie die opgebouwd is met uw huidige boekhouder vaak sterk is.  De gedachte om over te stappen naar een andere boehouder zal dan ook zeker niet in u opkomen. Wij bieden echter  de service aan om een willekeurig jaar van u te controleren.